Informacijska i komunikacijska tehnologija kao kros-kurikularna aktivnost u nastavi tjelesne i zdravstvene kulture

Mimica-Ugrešić, Mirjana and Batarelo, Ivana (2005) Informacijska i komunikacijska tehnologija kao kros-kurikularna aktivnost u nastavi tjelesne i zdravstvene kulture. In: Informatizacija u područjima edukacije, sporta i sportske rekreacije : [zbornik radova]. Hrvatski kineziološki savez, Zagreb, pp. 208-211. ISBN 953-95082-0-7

[img]
Preview
Text
2005 Mimica-Ugrešić, Batarelo.pdf

Download (97Kb) | Preview
Official URL: http://www.hrks.hr/skole/14_ljetna_skola/208-211.p...

Abstract

Informacijsko-komunikacijska tehnologija je kros- kurikularno područje čije se opće aktivnosti primjenjuju kroz različite predmete, a s ciljem kurikularne inkluzije učenika s različitim sposobnostima i poučavanja različitih nastavnih sadržaja. Temeljeno na principima i smjernicama razvoja tehnologijskog podsustava obrazovanja u Republici Hrvatskoj, u radu su navedeni primjeri učeničkih aktivnosti, a koji su temeljeni na korištenju ICT-a u nastavi tjelesne i zdravstvene kulture. Dan je pregled osnovnih vrsta ICT-a, te mogući načini njene primjene u određenim aktivnostima u okviru nastave tjelesne i zdravstvene kulture.

Item Type: Book Section
Additional Information: Language: Croatian. – Title in English: Information and communications technology as a cross-curricular activity in physical education. - Book editor: Krešimir Delija.
Uncontrolled Keywords: Informacijsko-komunikacijska tehnologija, tjelesna i zdravstvena kultura, kurikulum (information and communications technology, physical education, health education, curriculum)
Subjects: L Education > L Education (General)
Depositing User: Karolina
Date Deposited: 12 Jan 2017 17:33
Last Modified: 12 Jan 2017 17:33
URI: http://idiprints.knjiznica.idi.hr/id/eprint/680

Actions (login required)

View Item View Item